duminică, 21 octombrie 2012

Toamna 2012: 5 piese esențiale din garderoba ta (partea 1)

Odata cu venirea toamnei, vine și momentul în care trebuie să ne aducem garderoba la zi. Trend-urile variază de la an la an, ceea ce face dificilă, dacă nu chiar imposibilă sarcina de a-ți reînnoi garderoba în fiecare sezon, având un buget nu foarte consistent de student.

Dar pentru că trebuie să ne adaptăm cerințelor anotimpului, am ales 5 piese pe care le consider esențiale, care constituie baza, sau pot fi îmbinate într-o multitudine de ținute comfortabile, călduroase și nu în ultimul rând, stylish.

Puloverele grafice

Puloverele grafice sunt considerate piese ”statement” ale sezonului rece. Cel mai bine se combină cu o pereche de jeans skinny, creeând astfel o ținută comfortabilă, care poate fi purtată atât ziua, cât și seara. Mai pot fi purtate și cu colanți, dar numai dacă lungimea puloverului o depășește pe cea a bazinului.


Botinele și bocancii cu ținte

Întotdeauna am avut o slăbiciune pentru botine joase, pâna la gleznă și pentru bocanci, dar și pentru ținte. De aceea ador această combinație și mă bucur tare mult că au revenit în tendințe. Acest tip de încălțaminte transformă orice ținută din simplă și casual, într-una originală și îndrazneață.



Orice de culoare vișinie

Sunt sigură că ai aflat deja, vișiniul dă tonul în acest sezon toamnă-iarnă. Încearcă să achiziționezi măcar o piesă vestimentara în această culoare în vogă. Deși la prima impresie poate părea o nuanță dificil de purtat și combinat, arată superb atunci când este încadrată într-un outfit ce conține tonuri de negru sau gri. Dacă ești curajoasă din fire, poti purta o ținută monocromă.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu