vineri, 26 octombrie 2012

Machiajul de zi

Astăzi voi vorbi despre machiajul potrivit pentru facultate și pentru locul de muncă, despre o rutina simplă, dar eficientă, prin care putem reproduce unul dintre look-urile mele preferate: machiajul natural. Este vorba despre un look proaspăt dar finisat, care nu ține cont nici de vârstă, nici de anotimp și se potrivește oricărei ținute alese, putând fi purtat în oricare moment al zilei.

Pentru noi, fetele matinale, machiajul de dimineață poate fi o adevărată provocare. De multe ori s-a întâmplat să întârzii din cauză că nu știam cum să îmi organizez timpul, dar și pentru că nu știam de cât de puține produse am de fapt nevoie cu adevărat. 

Deci, cum putem creea un machiaj frumos care să nu fie prea încărcat? Ce machiaj este potrivit pentru zi? Voi încerca să răspund la aceste întrebări și nu numai, în rândurile de mai jos. O să scriu și despre machiajul de seară, dar asta într-un alt post.

Simplitatea

Acesta este cuvântul care trebuie să ne vină în minte atunci când ne gândim la acest tip de machiaj. Nu este necesar să petrecem ore întregi pentru a ne pregăti de plecare, deci păstrați-vă rutina de machiaj cât mai minimalistă. Țineți minte, cu cât este mai simplu, cu atât este mai bine!

Cosmetice esențiale


Fond de ten mineral- Pentru că acoperă toate imperfecțiunile, are un aspect natural și este ușor de folosit.
Corector- Pentru acele zile în care cearcănele sau coșurile își fac de cap. 
Mascara- Nu contează cât de lungi sau cât volum au genele tale de la natură, mascara este obligatorie.
Gloss sau balsam de buze- Pentru că buzele crăpate nu au fost și nu vor fi atrăgătoare vreodată.
Blush sau pudră bronzantă- Pentru acel look odihnit și proaspăt de care avem nevoie mai ales dimineața.

Acestea sunt produsele pe care le folosesc în fiecare dimineață. Uneori mai  trasez o linie subțire de tuș la baza genelor, pentru a le da un plus de volum. 

Sper că v-a plăcut articolul, aș dori tare mult să aflu care este rutina voastră de machiaj și cât de mult durează să vă pregătiți pentru o nouă zi de facultate sau de muncă. 


 Dacă aveți diverse tipsuri sau sugestii în legătură cu ce ați vrea să postez pe blog, vă aștept mailurile pe vagabondsandvanity@gmail.com


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu