luni, 5 noiembrie 2012

5 lacuri de unghii must have

Acum ceva timp aveam un obicei destul de prost: achiziționam toate felurile posibile de lacuri de unghii. Colecția mea de lacuri se mărise considerabil încât nu mai aveam unde să le depozitez. Multe dintre ele erau uscate, pe altele nu le foloseam aproape deloc, altele nu mi se potriveau de nici o culoare. Nimeni nu are nevoie nici de 100, nici de 50, ci doar de 5 lacuri de unghii.

O culoare neutrăPentru multe dintre noi poate părea o nuanța plictisitoare, însă eu o ador! Deși avem posibilitatea de a purta culori stridente , la facultate sau la locul de muncă este indicat să purtăm culori mai sobre și mai cumințele.

Un lac roșuNu cred că am surprins pe nimeni cu această culoare. Și totuși, roșul nu trebuie să lipsească niciodată din arsenalul unei femei. Nu degeaba este considerat o culoare clasică, nu?

Lacul de unghii negru


Cine încă mai crede că unghiile negre se potrivesc doar adeptelor stilului ”goth„ se înșeală amarnic. Acest lac se va potrivi perfect oricui, indiferent de culoarea pielii, de forma sau lungimea unghiilor.

Lacul albCa și în cazul lacului negru, albul se potrivește oricui. Și chiar avem nevoie de alb în colecția noastră. Fie că optezi pentru o manichiura french, nail art sau dorești o manichiura monocromă, nu ai cum să dai greș. Și nu, nu va semăna cu pasta corectoare!

O culoare veselăPentru că, indiferent de preferințele noastre, trebuie să avem o culoare care să ne aducă zâmbetul pe buze de fiecare dată când ne privim mâinile.


 Dacă aveți diverse tipsuri sau sugestii în legătură cu ce ați vrea să postez pe blog, vă aștept mailurile pe vagabondsandvanity@gmail.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu